fredag 7 december 2007

Blogger verkar krångla med mig… eller så är det jag som borde lägga mig i sängen i stället. Men nu har jag i alla fall laddat upp bilderna igen och hoppas de blir synliga!

torsdag 6 december 2007

Feberfrossa…



ja, det blev inte bättre än att till och med jag la mig raklång. Så trist! Idag har alla utom en av barnen varit hemma, så det känns att vara inlagd på en vårdavdelning. Den enda som är hyfsat pigg är väl 3-åringen, stackarn, mutad med film hela dagen (överskottsenergi, just nu hoppar han på mig och datorn…). Ja, ja, influensa går ju över som tur är!

Visar en grej jag gjort i hallen, nån slags installation med plättar i luften, mossa och – koppar. De är så söta, arvegods som jag tar fram då och då. Nu med värmeljus i.

Tack för idag!

onsdag 5 december 2007

Hemma igen.


Nu så, har vi landat efter en vecka i Danmark. Vi hade det verkligen jättemysigt med god mat, bad i poolen, bastu och promenader på stranden… det är som att stänga av resten av världen när man är borta så där, eller hur?

Vi hyrde ett poolhus i Slettestrand och det var verkligen ett öde ställe så här års. Så någon mysig shopping blev det ingen, förutom lite gott vin och inredningstidningar förståss!

Tyvärr blev både jag och barnen tokförkylda under veckan, och jag känner mig vissen fortfarande och sitter här och snorar vid datorn… men det är rätt ok när man tänker på att jag kan sitta i favoritfåtöljen och jobba… och kasta in lite blogginlägg under tiden!

Och så svar på fråga från "Anonym" angående mina hyllor i tvättstugan; det är vanliga hyllplan och konsoller i obehandlat trä från Ikea som jag målat vita. Hoppas det svaret kan vara till hjälp!