onsdag 7 februari 2007

I en liten, liten hall…


Vad är det som gör att man vill outa sig så här och visa hur man har det hemma? För det är ju roligt – allting ser så fint (och städat) ut när man tar sina foton. Och så kan man titta på sin blogg och tycka att man har det riktigt mysigt, eller hur? För att inte tala om hur kul det är att se hur andra har det! Så – peppad av alla snälla kommentarer och som tack för att jag får titta in till er titt som tätt; Vårt TV-rum!


Vi har ett förhållandevis litet hus, ungefär 150 kvadratmeter, där har vi klämt in fem sovrum, två badrum, hall och kök naturligtvis, tvättstuga samt klädkammare. Och en liten möblerbar hall på övervåningen där vi kan titta på TV… inte undra på att huset känns fullt! Men det är mysigt och man kommer onekligen varandra nära.


Här brukar jag sitta och handarbeta husmoderligt medan barnen leker på golvet… dvs tittar på Bollibompa. Eller kastar kuddar. Så här uppuffade brukar de sällan vara – jag passade på att fota när alla var i skolan/dagis. I alla fall, här är det verkligen mys on a budget, Klippansoffa och andra enkla Ikea-möbler, som med lite piff från Jysk och Indiska blivit ganska gulligt tycker jag. Och tvättbart. Bordet är arvegods och korgen spraymålad med grundfärg från Biltema. My favorite…