onsdag 23 januari 2008

Jamen. Just det. Bloggen!


Trodde ni att jag glömt den för evigt? Ja, det kanske jag hade gjort, om det inte varit för er alla snälla människor som fortfarande kollar in hos mig med jämna mellanrum och undrar var jag tagit vägen! Och sista puffen i baken fick jag idag utav Lensom, med sköna bloggen Lykken ved havet. Jag fick en av hennes "You make my day"-award. Jippiiiii! Och det tarvar ju ett inlägg, eller hur?

Om inte annat för att stoltsera med motiveringen "Huset Fullt- en vakker og herlig blogg. Jeg lar meg alltid imponere av de flotte interiørbildene hun har i bloggen sin, til tross for at hun har like mange barn som meg :)". Jag tackar och tar emot!

Om någon undrar vad som hänt här sen senast så… är det inte mycket. I inredningsväg alltså. Puffa kuddar och sy gardiner står på väntelistan just nu, eftersom familjen ska ha sitt och samtidigt måste man ju jobba också. Vilket är ganska kul det med. Och kanske mer spännande än nånsin… eftersom jag har fler kul produkter för hem och trädgård på gång. För er som väntar på nyheter angående detta… så kommer det snart, hoppas jag. Vissa saker tar ju liiite längre tid än man vill. Men bra ska det bli!

Oj, klockan är mycket. Dags att rusa! Men först – till Er Alla – You make my day!